Изправяме се срещу "шейховете" в събота

19.07.2018

Първата сериозна проверка е на хоризонта. Местният тим, който е воден от играещия наставник Янко Вълканов, излиза от 10:30 ч. в село Българево срещу ФК "Нефтохимик" в събота. Очаква се за пръв път да се приложи нова схема на игра. Този път иновативните методи ще бъдат изпробвани срещу отбор, който има какво да предложи на гостите от Свиленград.

На 25 юли пък е втората силна приятелска среща. Този път срещу АФК "Хасково" на стадион "Колодрума". Третата проверка е срещу друг бургаски тим. Този път в град Бургас срещу ОФК "Черноморец". Както и известно, областния град остана без силен клуб в елитната лига и Б група, а сега някога силните областни отбори правят компания на отбори от калибъра на ФК Карнобат и компания.

После играем срещу Хеброс тук, това е официалното представяне на тима, преди старта на първенството,  като подготовката е на местно ниво с 2 гостувания, разчитаме на местни играчи плюс допълнителни няколко външни и Вълканов, който има опит и умения да изведе тима до по-добро класиране през този сезон. Това обясни президента Георги Георгякиев.

Още днес се игра контрола, но тя бе срещу дублиращата формация, която е водена от Ради Димитров и Христо Гуджев - Банкера. 

Очаквайте подробности!

Следващ мач
0-0

Хасково - Свиленград

25.04.19 / четвъртък / 17:00

стадион Градски (Хасково)

Последен мач
3:1

Свиленград - Марица Пловдив

стадион Колодрума

Спонсори
Burdenis.net - интернет доставчика в Свиленград
Използването на материали от сайта изисква разрешение! Всички права запазени.