Свиленград 1921 победи Асеновец с класическото 3:0

14.10.2012

Свиленград разгроми отборът на Асеновец с класическото 3:0 като домакин на стадион"Колодрума". Привържениците на ФК "Асеновец" изкъртиха 24 седалки в сектора за гости.

Свиленград наложиха домакински натиск и още във втората минута след страхотно центриране на Златко Николов насочено към Любомир Цеков, който с глава мушна коженото кълбо в долния десен ъгъл на асеновградският страж и откри резултата в полза на Свиленград - 1:0.

След това попадение на Цеков играта се поуспокои. Нямаше сериозни положения и пред двете врати. Свиленградчани се прибраха на почивката с гол аванс. В средата на втората част Иван Ангелов удвои резултата 2:0, след извеждащо подаване получено от Пейо Батинов. Алил Кардашев страхотно проби през защитата на гостите и излезна очи в очи с вратаря на гостите, но не успя да направи класически резултата. Срещата бе спряна за 7 миути, заради побеснелите фенове от Асеновград, които хвърляха предмети по публиката на домакините и страничния съдия. В края на мача след страхотен пробив на Николай Колев, Цеков остана смао да направи най-лесното и да вкара топката в оголената врата на Аеновец за 3:0. Така и приключи срещата. Следаващият кръг "Южняците" гостуват на Ботев - Гълъбово. 

Следващ мач
0-0

Хасково - Свиленград

25.04.19 / четвъртък / 17:00

стадион Градски (Хасково)

Последен мач
3:1

Свиленград - Марица Пловдив

стадион Колодрума

Спонсори
Burdenis.net - интернет доставчика в Свиленград
Използването на материали от сайта изисква разрешение! Всички права запазени.